KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Ballonos víz

Ballonos víz

A ballonos víz már egyáltalán nem jár annyi előnnyel, mint azt a legtöbb ember gondolja. Nézzük, miért lenne érdemes mindenkinek elfelejteni a ballonos vizet, válassza inkább Ön is a minőséget! 

 

Ballonos víz – Az előnyök(?) 

Nagyon sok irodában és gyárban találkozhatunk még ma is ballonos vízzel. A legtöbben azt mondják, hogy ez a legkényelmesebb, legpraktikusabb megoldás, ráadásul olcsóbbak és környezettudatosabbak, mint a PET palackos ásványvizek. Igen, ezek szépen hangzó előnyök, de ne dőljön be, nézzük a hátrányokat! 

 

 

Ballonos víz – A hátrányok

A ballonos víz drága, hiába mondják azt, hogy olcsóbb, mint a palackos ásványvíz, sok esetben ez sem igaz. A ballonos vízhez bérelni kell gépet, a ballonokat folyamatosan cserélni kell, ötven százalékos adót kell fizetni utána, mindent egybevetve megállapítható, hogy egyáltalán nem olcsó. Ráadásul egészségtelen is, de nagyon! Sokan észre sem veszik, és nem is gondolnak rá, de ballonos vizekről nem tudjuk pontosan, hogy hol tárolták, hányan fogdosták össze, szinte semmit nem tudunk.

 

Lehet, hogy egész nyáron kint voltak a ballonok a Napon, az is lehet, hogy valaki beletüsszentett a kezébe, utána pedig a ballon száját érintette meg. Rengeteg baktérium telepedhet meg mind a ballonon, mind pedig az adagoló gépen, mivel nem zárt rendszerről beszélünk. Sokan mondták azt, hogy nehezek a PET-palackok, ezért váltott ballonos vízre. Egy zsugorban 6 ásványvizes flakon található, ami összesen 9 kilogrammot nyom, és kényelmesen lehet szállítani egy kézben. A ballonos víz esetében egy teli ballon nagyjából 20 kilogrammot nyom, felemelése nehéz, megtalálni a pontos helyét úgy, hogy ne folyjon mellé a víz, szinte lehetetlen. Szóval ez az érv is megdőlt. Nem kényelmes, nem praktikus, nem olcsó, és még egészségtelen is. 

 

Ballonos víz – Mit válasszunk helyette? 

Válassza inkább a minőséget, és szerezzen be egy hálózatra kötött vízautomatát! Ezek a berendezések biztosítják Ön és munkatársai számára a minden nap friss, egészséges és nem mellesleg finom vizet! A hálózati vízautomaták esetében zárt rendszerről beszélünk, ami biztosítja számunkra azt, hogy a víz teljes mértékben higiénikus legyen. A hálózati vízautomaták a csapvizet használják alapanyagul, a végeredmény viszont sokkal másabb, mintha egyszerű csapvizet innánk. Ez a megoldás pedig sokkal olcsóbb, mint a ballonos víz, ugyanis nem kell fizetni az ötven százalékos adót, nem kell tárolni/cserélni a ballonokat, így pedig rengeteg pénzt spórolhat meg cégének! 

 

Ballonos víz helyett Watercool vízautomaták!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat minél hamarabb, most hét napig teljesen díjmentesen próbálhatja ki hálózati vízautomatáinkat! Nincs más dolga, mint ide kattintva kitölteni ajánlatkérő űrlapunkat, kollégáink pedig felveszik Önnel a kapcsolatot! 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.