KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani

Áder: a vizes katasztrófák a jövő problémáira figyelmeztetnek. A vizes katasztrófák figyelmeztetnek bennünket a jövő problémáira, a tudomány segítségét kell kérni - hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök szerdán az Európai Vízügyi Szövetség (EWA) budapesti konferenciáját megnyitó beszédében. Az államfő kiemelte, hogy a klímaváltozás hatásainak 80 százaléka vízzel összefüggő katasztrófa.

 

Rekordokat döntő árvizek egy helyütt, vízhiány, elsivatagosodás másutt. A víz körforgásának felgyorsulása miatt ma már helyenként nem felhők, hanem “vízfolyamok” vannak felettünk, amelyből aztán özönvízszerű esők keletkeznek, és elkezdődött a tengerek vízszintemelkedése - mutatott rá. Olyan döntések előtt állunk, amelyek meghatározhatják az elkövetkező 20-30 év fejlődési irányát, és legalább két bennünket követő generáció esélyeit - hangsúlyozta Áder János.

 

Kifejtette: közös döntéseinktől és cselekedeteinktől függ, hogy elegendő tiszta víz áll-e majd utódaink rendelkezésére, élhető lesz-e a klíma a Földön az emberiség számára, élhetőek lesznek-e a településeink. Lesz-e valódi fejlődés, meg tudjuk-e teremteni a társadalom és a természeti környezet harmóniáját, gazdasági fejlődésünk fenntarthatóságát - vetette fel a köztársasági elnök. Rámutatott arra, hogy vannak, akik már érzik ennek hatásait, és vannak, akik még csak a felkészülésnél tartanak. Nem sci-fi, hanem közeli valóság, hogy Londont hatalmas tengeri mozgó gáttal kell védeni, és Velencét is csak ez mentheti meg - sorolta az Áder János.

 

Emlékeztetett a 1,5 éve rendezett Budapesti Víz Világtalálkozó sikerére, amelynek üzenetei beépültek a fenntartható fejlődésről szóló New York-i tárgyalások vízről szóló eredményeibe, és az áprilisban, Dél-Koreában tartandó Víz Világtanács ülése is hasznosítani tudja a budapesti közös gondolkodás eredményeit. Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza - idézte fel az államfő.

 

Fel kellene ismerni, hogy a városi víz- és szennyvízgazdálkodás technológiai és szemléleti megújulást kíván,  mert 19. századi infrastruktúrával és technológiával nem lehet a 21. század kihívásait megoldani. Elérkezhetett az idő a víz- és a szennyvízpiac szabályozásának összekapcsolására. Kérdés, hogy az állam rábízhatja-e a piacra a vízipari beruházásokat. Ezekre a kérdésekre kell választ adniuk a háromnapos tanácskozás résztvevőinek - jelezte.

 

Áder János szerint a víz- és szennyvíziparban működő vállalkozásokat még szorosabb technológiai, kutatási, fejlesztési-beruházási együttműködésre kellene ösztönözni. Kovács Károly, Európai Vízügyi Szövetség (EWA) és a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség elnöke a kihívások közé sorolta a mennyiség és a minőség szabályozását. A vízszolgáltatás költséghatékonyságának biztosítása a szakemberek, míg a szükséges infrastruktúra és szolgáltatás fenntartása a politikusok feladata - jelentette ki. Hozzátette: az ENSZ és a regionális szervezetek már deklarálták a szennyező fizet és a teljes költségmegtérülés elvét. Mindenki tudja, hogy minél később cselekszünk, annál magasabb az ár, amit fizetnünk kell - jelentette ki Kovács Károly.

 

Az Európai Vízügyi Szövetség és a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség által rendezett budapesti vízkonferencián és vízipari kiállításon a települési vízgazdálkodás és víziközműágazat legfontosabb szereplői képviseltetik magukat. A nemzetközi tanácskozás kiemelt témája a szolgáltatások és az infrastruktúra pénzügyi és műszaki fenntarthatósága, a konferencia előadói között vannak az Európai Bizottság, a Világbank, a Duna Régió Stratégia képviselői mellett vizes társszervezetek, kutatók és vízipari felsővezetők.

forrás: MTI

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Túrázáskor ne töltsünk forró italt műanyag kulacsba, ne mikrózzunk polikarbonátból, azaz "kemény műanyagból" készült tárolóedényt, és ne melegítsünk ételt konzervdobozokban, mert egy egészségre ártalmas anyag, a biszfenol-A oldódhat ki belőlük. Jó hír viszont, hogy az ásványvizes PET-palackok nem tartalmazzák a káros vegyületet.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.