KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Hálózati szódagép

Hálózati szódagép

Érdemes megismerkednie Önnek is hálózati szódagépeinkkel, most megmutatjuk, milyen előnyökkel jár az, ha a Watercool hálózati szódagépeit részesíti előnyben! 

 

Hálózati szódagép – Az előnyök

Kezdjük azzal az előnnyel, ami minden cég életében nagyon fontos: költséghatékonyság! A hálózati szódagép sokkal takarékosabb megoldást nyújt mindenki számára, mint a szénsavval dúsított ásványvíz. Nem is gondolná az ember, pedig igaz: éves szinten több százezer forintot meg lehet takarítani azzal, ha palackozott víz helyett valamelyik szódagépünket választja! A hálózati szódagép további előnye, hogy mindig a használónak megfelelő hőmérsékletű vizet állítja elő, a nyári melegben nem kell arra várni, hogy lehűljön a víz a hűtőben, télen pedig nem kell melegíteni a vizet. Ezzel még nincs vége, ugyanis a szénsav is tovább megmarad, mivel minden esetben annyi szódát készítünk, amit akkor megiszunk. Ráadásul megszabadulhatunk a felesleges cipekedéstől is, mivel nem szükséges az ásványvizes palackokat szállítanunk. Kollégái és főnöke is nagyon hálás lesz, ha a hálózati szódagépet választja a palackos víz helyett! 

 

Hálózati szódagép – Miért ajánljuk magunkat?

Cégünk 15 éves múltra tekint vissza, már akkor az egészségre, a költséghatékonyságra, és a tökéletességre gondoltunk, amikor belevágtunk a vízautomaták, szódagépek forgalmazásába. A 15 év alatt eljutottunk arra a szintre, hogy a legjobb minőségű vizet tudjuk biztosítani mind cégek, mind pedig magánszemélyek részére. Partnereink már az első hetekben érezték termékeink előnyét, mi pedig soha nem hagyjuk őket magukra! A Watercool nem csak vízautomaták forgalmazásával foglalkozik, hanem azok szervízelésével is. Szakembereink értik a dolgukat, így a lehető legnagyobb felkészültséggel és tudással állnak meglévő és leendő partnereink szolgálatában! 

 

Hálózati szódagép – Kiknek ajánljuk?

Igazából mindenkinek, aki szeretne pénzt spórolni, és egészséges, finom, friss vizet fogyasztani! Szódagépeink mindegyike úgy van kialakítva, hogy bárhova kihelyezhetők legyenek, oda tehetjük, ahol a legtöbbször van szükség rájuk, és mivel hálózatra kötött berendezésről beszélünk, nem kell tárolnunk a felesleges ballonokat sem. Szódagépeink ráadásul esztétikusak, ez azért is fontos, mert a vízadagolók látványa ösztönzi az embereket arra, hogy a vizet válasszák a cukros üdítők helyett. 

 

Hálózati szódagép - Ajánlatkérés

Próbálja ki termékeinket ingyen, most hét napig teljesen díjmentesen tesztelheti le hálózati szódagépeinket, kérjen ajánlatot ide kattintva még ma!

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.