KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Hálózati vízautomata gyárak részére

Hálózati vízautomata gyárak részére

Hálózati vízautomatáink nemcsak irodákban alkalmazhatók, hanem gyárakban, hangárokban is, most elmondjuk, milyen előnyei vannak nagy kapacitással rendelkező hálózati vízautomatáinknak! 

Hálózati vízautomatákkal a gyárak is profitálhatnak!

Minden egyes ipari vállalkozásnak szüksége van arra, hogy munkatársai számára biztosítsa a friss, és egyben egészséges ivóvizet. És akkor még nem beszéltünk üzleti partnereiről, és ügyfeleiről, akik szeretnének egy kis frissítő italhoz jutni a nagy melegben, vagy szeretnének meginni egy forró teát a hidegebb időszakokban. A megbízható technika és az egyszerű használat a legnagyobb erősségekhez tartoznak, amelyek iránt minden egyes felhasználási területen érdeklődés mutatkozik.

 

A gyárak is spórolhatnak a hálózati vízautomaták segítségével!

Hálózati vízautomatáink nagy előnye, hogy sokkal olcsóbbak, mint a ballonos vízzel ellátott vízadagolók. Rendkívül sok pénzt meg lehet spórolni a hálózati vízautomatákkal, erről mutatok egy videót is: 

Tudta például, hogy a ballonos víz után 50 százalék adót kell fizetni? Ez a hálózati vízautomata esetében 0 százalék! 

 

Gyárak részére további előnyökkel jár a hálózati vízautomata

Egy gyár esetében sok gondot okoznak a ballonos vízzel ellátott adagolók, szinte egy ember napi munkáját kiteszi a sok, felesleges adminisztráció, a telefonálgatás, a ballonok ellenőrzése, illetve cseréje, tárolása. A hálózati vízautomaták megkönnyítik mindenki életét, ugyanis nem kell foglalkozni sem adminisztrációval, sem cserével, sem pedig tárolással! Már az első pár hónapban észre fogja venni, hogy mennyi felesleges időt pazarolt el a ballonos vizek rendelésével, és felügyelésével…

 

Miért ajánljuk hálózati vízautomatáinkat gyárak részére?

A korábbiakban már elmondtam pár nyomós érvet, amik a hálózati vízautomaták mellett szólnak, de ezzel még koránt sincs vége! El kell mondanom azt is, hogy a ballonos víz sajnos sok esetben okoz megbetegedéseket, ugyanis nem tudjuk, hogy hol tárolták a ballonokat, ki, milyen kézzel nyúlt hozzá a szállítások során, így nem tudhatjuk azt sem, milyen baktériumok kerültek a vízbe. Ráadásul műanyag ballonról van szó…Érdemes belegondolni abba, hogy azok a ballonok, amiket már nem használnak soha többet, milyen sorsra jutnak…A hálózati vízautomata viszont teljesen más: zárt rendszerű, a csapvizet használja fel, az eredmény viszont kicsit más, ugyanis finomabb, frissebb és egészségesebb, mint a sima csapvíz! Nem kell tartanunk attól, hogy baktériumok kerülnek szervezetünkbe, mivel egy speciális szűrő minden káros anyagot eltávolít.

 

Hálózati vízautomata szerviz gyárak részére

Segítünk a hálózati vízautomata helyének kiválasztásában, ezután be is üzemeljük a kiválasztott terméket. A beüzemelés után sem hagyjuk Önt magára, ugyanis bérelt gépeit folyamatosan karbantartjuk, elvégezzük a szénszűrők cseréjét, és figyelünk a gép higiéniájára is! 

 

Hálózati vízautomata gyáraknak – Azonnali ajánlatkérés

Ide kattintva Ön is megismerheti nagy kapacitású, gyáraknak ideális hálózati vízautomatánkat, ami a Szaturnus névre hallgat. Az ismerkedés után kérje ajánlatunkat, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Ha nem késlekedik, akkor igénybe veheti akciónkat is, melynek keretén belül hét napig teljesen ingyen, kötelezettségektől mentesen próbálhatja ki vízuatomatánkat! 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.