KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Hálózati vízautomata

Hálózati vízautomata

Tudta, hogy a nem megfelelő minőségű, szennyezett víz a legnagyobb gyilkos az öt év alatti gyerekek között? A hasmenéses halálozási okok 90 százalék körüliek ebben a korcsoportban! Ugyanakkor nemcsak a gyerekekre, hanem a felnőttekre is nagy veszélyt jelent a rossz minőségű víz, éppen ezért érdemes költséghatékonyabb, környezettudatosabb, egészséges megoldást választani. Ez pedig nem más, mint a hálózati vízautomata! 

 

 

Hálózati vízautomata – Ha szeretne spórolni! 

A legtöbb cég szeretne minél többet pénzt megspórolni, viszont azt senki sem akarja, hogy a munkatársak nélkülözzenek. Ezért terjedtek el Magyarországon is az utóbbi években a ballonos vizek, azt viszont kevesen tudják, hogy létezik egy sokkal olcsóbb megoldás is, ami nem más, mint a hálózati vízautomata! Akik már kipróbálták, rengeteget spóroltak, és nem csak pénzt, hanem időt és energiát is. A ballonos víz esetében költségként merül fel a bérlés, a ballon cserélése, ráadásul még ötven százalék adót is kell utána fizetni. A hálózatra kötött vízautomaták esetében ezek a költségek nincsenek, nem terheli adó, nem kell vesződni a cserével, és még tárolni sem kell a ballonokat! 

 

Hálózati vízautomata – Ha fontos az egészsége! 

Hálózati vízautomata esetében zárt rendszerről beszélünk, ami annyit jelent, hogy mindig higiénikus. A ballonos víz esetében ezt már nem mondhatjuk el, ugyanis nem tudhatjuk, hogy a ballonok hol voltak, mielőtt hozzánk kerültek, ráadásul a cserélésük során is rengeteg baktérium telepedhet meg rajtuk, sajnos nagyon sok esetben okoznak megbetegedéseket. 

 

Hálózati vízautomata – Mindig friss! 

A Watercool hálózati vízautomaták biztosítják a mindig friss, finom és egészséges vizet Ön és munkatársai részére. A hálózati vizet használják alapanyagul, a végeredmény viszont sokkal másabb, mintha egyszerűen csapvizet innánk. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre, jelenleg ötszörös, speciális szűrő segít abban, hogy a nem kívánt íz-, és szaganyagok, illetve minden kórokozó, mikroorganizmus el legyen távolítva a vízből! 

 

Hálózati vízautomata – Télen-nyáron ideális megoldás! 

Nem csak nyáron fogyasztunk vizet, hanem télen is, csak a hidegebb időszakban más formában, leginkább teát iszunk. Hálózati vízautomatáink hűtött-, szénsavas-, és forró víz adagolására alkalmas, tehát vízforralóra sem lesz szükség, ha meleget szeretnénk fogyasztani. 

 

Hálózati vízautomata – Díjmentesen! 

Nem sok ilyen lehetőség adódik az életben, éppen ezért érdemes megragadni a pillanatot! Biztos vagyok abban, hogy ha főnökének ajánlja vízautomatánkat, nagyon hálás lesz érte. Most ráadásul egy hét próbára teljesen díjmentesen helyezzük ki készülékünket, fúrás-faragás nélkül! Válasszon minket, kérje egyedi ajánlatunkat ide kattintva minél hamarabb! 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.