KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Irodai vízautomata

Irodai vízautomata

Biztosítson Ön is egészséges, finom, friss és nem utolsósorban tiszta ivóvizet minden egyes nap kollégáinak és ügyfeleinek! Mi bemutatunk egy olyan megoldást, ami segít abban, hogy magas szintű kiszolgálást nyújtson, maximális elégedettséget váltson ki, emellett pedig környezetbarát arculatot mutathasson mindenkinek. Ismerkedjen meg közelebbről az irodai vízautomatával! 

 

 

Az irodai vízautomaták előnyei

Az irodai vízautomata egy hálózatra kötött, zárt rendszer, ami igazából a csapvizet használja fel. Az eredmény viszont teljesen más, mivel a speciális szűrők segítenek abban, hogy a lebegő szennyeződések el legyenek távolítva, nem lesznek a vízben nem kívánatos íz-, illetve szagrontó anyagok, ezáltal nem marad semmi más, csak finom, friss és egészséges víz! Az irodai vízautomata másik nagy előnye, hogy esztétikus, használata pedig gyerekjáték. Bárhol jól mutat, az embereket arra ösztönzi, hogy igyanak. A friss víz pedig nélkülözhetetlen, ugyanis felpörgeti az agyat, és még a legkeményebb munkát is képes megkönnyíteni. Az irodai vízautomaták ráadásul nagyon gazdaságosak, és költséghatékonyak. Nem részletezem most, hogy mennyit tudna megspórolni, ha az irodai vízautomatát választja, inkább nézze meg videónkat itt:

 

Miért jobb az irodai vízautomata ballonos társánál

A ballonos víznek sajnos nagyon sok hátránya van, ennek egy részét ismerik az emberek, de van sok minden, amiről nem hallottak még. Ami hátrány, az a ballonok tárolása, folyamatos cserélése, illetve a szemét eltakarítása. Egyik sem kis probléma. Biztos volt már olyan, hogy egy fontos ügyfél érkezett Önhöz, és megpróbált kedveskedni egy kis vízzel. 99 százalékig biztos, hogy a ballon ilyenkor fogy ki, elég kellemetlen az ügyfél előtt a ballon cseréjével bíbelődni. A ballonos víz ráadásul környezetszennyező, gondoljon bele, hogy mennyi műanyag szemét keletkezik a ballonok miatt. Környezetszennyező hatása mellett káros szennyeződéseket, vegyszereket, káros anyagokat tartalmazhat, ami az emberek egészséges is veszélyt jelentenek! Utoljára hagytam, de ugyanolyan fontos megjegyezni azt is, hogy a ballonos víz költséges, de nagyon. Kell egy gép, ballon, a ballonokat tárolni kell, adót kell fizetni, ha valami baj van, szerelő kell, és még sorolhatnám. 

 

Irodai vízautomata – Amit mi nyújtunk Önnek! 

Az irodai vízautomatával minden gondja messze száll, felejtse el egy életre a ballonos, váltson inkább egy sokkal egészségesebb, gazdaságosabb, költséghatékonyabb, és nem mellesleg esztétikusabb megoldásra! Ha minket választ, akkor termékeinket hét napig teljesen ingyen, kötelezettségektől mentesen próbálhatja ki, ha ezután nem válna be az irodai vízautomata, akkor biztosítjuk az eredeti állapot visszaállítását. A vízautomata beüzemeléséhez nem bontunk, nem fúrunk, nem faragunk, minden vezetéket kábelcsatornában rejtünk el a szem elől! 

 

Irodai vízautomata teljes körű szervizmunkával 

Az általunk forgalmazott irodai vízautomákkal nemcsak minőséget vásárol, hanem igénybe vehető a legjobb szervizszolgáltatást is! 15 éves múltra tekintünk vissza, ez idő alatt megvizsgáltuk több gyártó sok termékét. Célunk az volt, hogy megismerjük az automatákat a legapróbb darabig, megtudjuk, hogyan működnek ezek a gépek, és megtaláljuk a hibákat. Ma már mindenre fel vagyunk készülve, képesek vagyunk minden apró gondot azonnal elhárítani. Beüzemelés után sem hagyjuk magára, a gépeket folyamatosan karbantartjuk, a szénszűrők cseréjét elvégezzük, és figyelünk a gépek higiéniájára is. Ígérjük, hogy teljesen láthatatlanok leszünk, azt viszont mégis tudni fogja, hogy azon dolgozunk, hogy minden egyes pohárral Ön a legjobb minőségű, legtisztább és legfinomabb vízhez jusson hozzá! 

 

Irodai vízautomata – Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, kattintson ide, töltse ki ajánlatkérő formunkat, kollégáink pedig hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást adnak a továbbiakról!

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.