KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Szódagép

Szódagép

Szódagép – Miért jobb, mint a ballonos víz

A ballonos víznek számtalan hátránya van, amikről a legtöbb ember nem tud, vagy éppen nem akar tudomást szerezni róla. Többek között elmondom, hogy a ballonos víz egyáltalán nem egészséges, mivel nem tudjuk, hogy az adott ballonokat hol és mennyi ideig tárolják, ráadásul szállításkor, tároláskor és a csere idején is juthat a vízbe baktérium, ami hosszútávon egészségkárosodáshoz vezethet. Ha ez nem elég, hozzáteszem azt is, hogy a ballonos víz nem olcsó, sőt, egyenesen drága! A ballonos vizet 50 százalék adó terheli, gondoskodni kell a ballonok tárolásáról, cseréjéről, ez mind-mind plusz költségként jelentkezik. A hálózati szódagépek esetében ezek a költségek nem merülnek fel, nézzük is a szódagépek további előnyeit! 

 

Szódagép

 

Szódagép – Vitathatatlan előnyök

A hálózati szódagép esetében zárt rendszerről beszélünk, ami biztosítja számunkra azt, hogy a baktériumok ne telepedhessenek meg. A hálózati szódagép nem csak esztétikus, hanem higiénikus is, mivel speciális szűrési rendszerrel van ellátva. Szűrőink öt mikronos mechanikai egységek, feladatuk az, hogy a vízben lévő, öt mikronnál nagyobb méretű szennyeződéseket eltávolítsák. Összehasonlításképpen egy emberi hajszál nagyjából negyven mikron. Biztos lehet benne, hogy az a víz, amit fogyaszt, mentes a nem kívánatos íz-, és szagrontó anyagoktól, mindig friss, egészséges és nem utolsósorban finom! Szódagépeink előnye továbbá, hogy mindenhol jól mutatnak, mivel esztétikus kialakításúak, termékeink között megtalálhatók álló-, illetve asztali-, és pult alatt elhelyezhető szódagépek is. Ráadásul a tervezésnél, és a kivitelezésnél nagy hangsúlyt fektettünk a kényelemre, így tudjuk biztosítani a könnyű kezelhetőséget! 

 

Szódagép – Kiknek ajánljuk

Túlzás nélkül állíthatjuk azt, hogy hálózati szódagépeinket mindenkinek ajánljuk, de legfőképpen azoknak, akik szeretnének kicsit spórolni, és szeretnének egészségesen élni! Szódagépeink mindenhol megállják a helyüket, bárhova ki lehet helyezni termékeinket, és mivel hálózatra kötött berendezésről van szó, nem kell foglalkoznunk a felesleges ballonok tárolásával, cseréjével. Vendéglátóipari egységek számára, irodahelyiségekbe, de magánszemélyek részére is ideális megoldást nyújt egy hálózati szódagép! 

 

Szódagép – A termékek mellé szerviz is jár! 

Cégünk nemcsak hálózati vízautomaták, illetve szódagépek, vízadagolók forgalmazásával foglalkozik, hanem azok szervízelésével is. Termékeink mellé Ön egy nagyon profi szervizcsapatot is vásárol, kollégáink nagyon értik a dolgukat, és a lehető legnagyobb felkészültséggel, illetve tudással állnak meglévő és leendő partnereink szolgálatában.

 

Szódagép – Ajánlatkérés

Ne habozzon, ha felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat minél hamarabb ide kattintva! Most ráadásul akciónk keretében teljesen ingyen, kötelezettségektől mentesen próbálhatja ki termékeinket, használja ki bátran ezt a vissza nem térő, remek alkalmat! 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.