KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban!

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

Ne igyatok klóros vizet!

Emellett tudnunk kell, hogy megfelelő mennyiségű tiszta víz bevitele képes csökkenteni bizonyos rákos betegségek kockázatát, úgymint a vastagbélrák, hólyagrák és mellrák, illetve csökkentheti az ízületi fájdalmakat és a hátfájást is. Ha nem iszunk elég vizet, az növeli az agyvérzés és szívinfarktus kockázatát is. Elhallgatott tény, hogy valójában azon betegségek sora nagyon hosszú, amelyek a társadalom általános szomjazásával állnak összefüggésben: ráncos bőr, szájszárazság, fejfájás, szapora szívdobogás, gyengeség, zavartság, depresszió, csökkent teljesítmény és ítélőképesség, stressz, magas vérnyomás, asztma, allergia, szédülés, hányás, izomgörcsök, meghízás stb. Több modern gondolkodású orvos állítja a következőt: „Ön nem beteg, hanem szomjas!”. Valóban nagyon keveset iszunk és ebben a médiának is felelőssége van a rengeteg gyógyszerreklámmal és az üdítőitalok dömpingjével.

 

Továbbá fontos tudnivaló, hogy idősebb- illetve csecsemőkorban az emberek kevésbé érzik a szomjúságot, ezért esetükben nagyobb a kiszáradás veszélye. Mivel a gyermekek és idősek szomjúságérzete késve jelentkezik, így nem veszik észre, hogy már súlyosan kiszáradtak. Hány és hány nyugdíjas szedi teljesen feleslegesen gyógyszerek armadáját olyan tünetek eltussolására, amik csak a kiszáradás jelei, mint például vérnyomás problémák?

 

Az elhízás korunk egyik népbetegsége. Sok embernek mégis hiányzó adat, hogy a tiszta víz bőséges fogyasztása segít fenntartani az egészséges testsúlyt, mert szabályozza az étvágyat és az anyagcserét, illetve kiöblíti a szervezetéből a salakanyagokat, amik betegségeket és elhízást okozhatnak. A víz segíti az emésztési folyamatokat és megelőzi a székrekedést is, ezért diéta estén a bőséges tiszta víz fogyasztása legyen az első!

 

Mikor igyunk tiszta vizet és mennyit?

  • 2 pohár víz ébredés után segít aktivizálni a belső szerveket.
  • 1 pohár víz 30 perccel étkezés előtt segíti az emésztést.
  • 1 pohár víz fürdés előtt segít csökkenteni a vérnyomást.
  • 1 pohár víz lefekvés előtt segít elkerülni a szélütést és a szívrohamot.
  • Napközben több pohár víz segít egészségesnek és frissnek maradni.

 

További érdekesség, hogy a víz több anyagot old, mint bármely más folyadék. De miért fontos ez? A víz bárhol folyjon is, a szervezetben vagy a vízvezetékekben, oldott ásványi anyagokat, tápanyagokat és vegyi anyagokat és szennyeződéseket hordoz. Ez utóbbiak miatt kell szűrni, mert a benne oldott káros vegyi anyagokra igazán nincs szüksége a szervezetének. A víz szűrése ma már könnyen és nagyon jó minőségben megoldható a háztartásokban is. Az egészség megőrzése érdekében a klórt és más káros vegyületeket el kell távolítani fürdővízből is, mert fürdés közben a bőrrel érintkezve ezek az anyagok ugyanúgy bejutnak, mintha meginnánk a vizet.

 

Forrás: naturahirek.hu

 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

2018-08-16

Túrázáskor ne töltsünk forró italt műanyag kulacsba, ne mikrózzunk polikarbonátból, azaz "kemény műanyagból" készült tárolóedényt, és ne melegítsünk ételt konzervdobozokban, mert egy egészségre ártalmas anyag, a biszfenol-A oldódhat ki belőlük. Jó hír viszont, hogy az ásványvizes PET-palackok nem tartalmazzák a káros vegyületet.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.