KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

A víz, mint csodaszer?

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

A víz fontossága életünkben

A víz egy kincs

Sajnos manapság a fiatalok, még ha be sem vallják rengeteg kólát és cukros üdítőt fogyasztanak, a vizet nem tartják fontosnak, és szomjúságuk oltásaként úgy gondolják egy pohár energia ital is megteszi a hatását. Az emberi test tömegének több mint a fele víz. Nem is gondolnánk, de a szervezetünk élelmiszer nélkül akár 4-6 hetet is kibír, víz nélkül azonban csak néhány napot. A vízfogyasztás mértékét több tényező is befolyásolja, az életkor, a testsúly, fizikai igénybevétel és talán a legfontosabb a hőmérséklet. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy a szervezet víz- és só háztartása fel ne boruljon és ezt megfelelő tudatos vízivással pótoljuk. Nagy általánosságban elmondható, hogy testünk naponta 2-3 liter vizet igényel, intenzív sportolással, és nyáron a nagy melegben akár ez felmehet 3-4 literre is.

 

Mikor igyunk vizet?

Reggel, amikor felkelünk, már egy pohár vízzel kellene indítanunk a napot és furcsán hangozhat, de akkor is innunk kell vizet, ha nem érezzük, hogy szomjasak vagyunk. A lényeg, hogy a napi 2-3 liter víz meglegyen, ezt eloszthatjuk úgy, ahogy nekünk tetszik. Amire mindenképp oda kell figyelnünk, hogy a táskánkban mindig legyen egy palack víz, és soha ne induljunk útra folyadék nélkül. Természetgyógyászok szerint étkezés után érdemes vizet inni, nem pedig közben, mivel ez csak megnehezíti gyomrunk működését. A vizet még pótolhatjuk gazdag rosttartalmú zöldséggel és gyümölccsel is, és ha feledékenyek vagyunk ma már nagyon szuper alkalmazásokat is letölthetünk a telefonunkra, amelyek emlékeztetnek mikor kellene vizet innunk.

 

A víz jótékony hatásai

Nem is gondolnánk a víz milyen csodálatos dolog, és hogy például a rendszeres tudatos vízivás a rákos megbetegedések ellen is véd, mivel az immunrendszerünket erősíti, valamint lányok figyelem, aki fél az öregedéstől a rendszeres vízfogyasztás sokkal inkább kitolja ezt a folyamatot, és bőrünk meg fogja hálálni, ha szervezetünk napi minimum 2-3 liter vizet kap. A víz csökkenti a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Amennyiben rendszeresen iszunk vizet nem leszünk fáradékonyak, megnöveli a koncentráló képességet és kedvünk is sokkal jobb lesz napközben. Tökéletes módszer azoknak, akik fogyni szeretnének. Szokták volt mondani “Igyál elég vizet és diéta nélkül is fogyni fogsz” mivel aki sok vizet iszik, az nem is tudja túl enni magát, így az éhség érzetünket csökkenti. A víz segíti a stressz, szorongás és depresszió csökkentését, valamint megajándékoz minket abban, hogy este tökéletesen tudjunk aludni.


Forrás: fashionfave.com

 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

2018-08-16

Túrázáskor ne töltsünk forró italt műanyag kulacsba, ne mikrózzunk polikarbonátból, azaz "kemény műanyagból" készült tárolóedényt, és ne melegítsünk ételt konzervdobozokban, mert egy egészségre ártalmas anyag, a biszfenol-A oldódhat ki belőlük. Jó hír viszont, hogy az ásványvizes PET-palackok nem tartalmazzák a káros vegyületet.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.