KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Vízadagolók

Vízadagolók

A vízadagolók egyre inkább kezdenek elterjedni Magyarországon is, és szerencsére egyre többen érzik úgy, hogy a vízadagolók szerves részét képezik az irodának, igazából alapvető kiegészítő, mellyel megőrizzük munkatársaink egészségét. Nézzük, miért érdemes mindenkinek vízadagolóra váltania, és miért éri meg minket választani! 

 

Vízadagolók – Mik is azok a vízadagolók?

A ballonos vízadagolókat szerintem mindenki ismeri, és annak hátrányait is. Sajnos ezek a vízadagolók általában 19-22 literes kapacitással működnek, főként a kisebb irodák számára lehetnek ideális megoldások, de igazából még nekik sem, ugyanis a ballonos víz egyáltalán nem egészséges, és több bajt csinál, mint hasznot. Vízadagolóink hálózatra vannak csatlakoztatva és bármilyen nagyságú irodában, nagy forgalmú helyen is képesek biztosítani a friss vizet a nap minden szakában! 

 

Vízadagolók – Az előnyök

A legfontosabb minden cégnél az, hogy a munkatársak ne betegedjenek meg, ezért minél jobban szeretnénk védeni az egészségüket. Hálózati vízautomatáink ebben is segítenek, ugyanis mindig friss, baktériumoktól mentes vizet ihatnak a kollégák, ellentétben a ballonos vízzel, mivel sajnos ballon esetében nem tudhatjuk, hogy hol tárolták és mennyi ideig a ballonokat, ráadásul a csere során rengeteg baktérium kerülhet a vízbe. 

 

Vízadagolók – A munkatársak örömére

Külföldön már nagyon sok helyen bizonyítást nyert az a tézis, mely szerint boldogabbak azok a munkatársak, akik vízadagolókat használnak. A munkahelyeken elhelyezett hálózati vízadagolóknak köszönhetően a munkatársak sokkal több folyadékot fogyasztanak, mint korábban, hosszútávon pedig mindenképp érezhető a hidratáltság pozitív hatása, sokkal jobb teljesítményt nyújtanak a kollégák, energikusabbak, és kevesebbszer betegednek meg! 

 

Vízadagolók – Bárhol elhelyezhetők! 

A ballonos vízadagolóknak az az egyik legnagyobb hátrányuk, hogy nagy helyet foglalnak el. Nem is a vízadagoló, hanem a ballon, egy nagyobb cég esetében külön raktárhelyiségre van szükség ahhoz, hogy tudjuk tárolni a ballonokat. Ez pedig teljesen felesleges pénzkidobás, főleg abban az esetben, ha van más megoldás! A Watercool vízadagolók bárhova kihelyezhetők, oda tehetjük, ahol a legtöbbször van rájuk szükség, és mivel ez hálózatra kötött berendezésről beszélünk, nincs felesleg ballon, amit tárolnunk kell. 

 

Vízadagolók – Esztétikus kialakítás

Ha hiszi, ha nem, ügyeltünk arra is, hogy vízadagolóink mutatósak legyenek. Rengeteg cég választott már minket, és sok helyről érkezett olyan visszajelzés, mely szerint az általunk kihelyezett vízadagoló látványa ösztönözte az embereket arra, hogy üdítőital helyett vizet igyanak! Asztali-, illetve álló vízadagolónk nem foglal sok helyet, elegáns megjelenésű, ergonomikus kialakítású, a pohár pedig mindkét változatban kényelmes magasságban található. 

 

Vízadagolók – Válassza a legjobbat! 

Válassza a minőséget, és a megbízhatóságot! Ne habozzon, ha szeretné csökkenteni cége költségeit, és fontos számára a kollégák egészsége, kattintson ide, és kérjen ajánlatot tőlünk! 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.