KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Vízautomata bérlés

Vízautomata bérlés

Nincs veszítenivalója, próbálja ki minél hamarabb hálózati vízautomatáinkat! Tudta, hogy ügyfeleink részére bérleti konstrukciót is biztosítunk? Nézze meg a részleteket! 

 

Vízautomata bérlés – Miért érdemes minket választania? 

Vízautomatáink biztosítják mindenki számára az egészséges, finom, és friss vizet. Termékeink segítségével rengeteg pénzt spórolhat meg. Szemben a ballonos vízzel, nálunk nem kell bajlódnia a ballonok tárolásával, cseréjével, és még azt a bizonyos ötven százalékos adót sem kell megfizetnie utánunk. Hálózati vízautomatáink esetében zárt rendszerről beszélünk, ami egyszerűen csak annyit jelent, hogy mindig, minden esetben higiénikus! A ballonos víz esetében nem tudjuk, hogy az a ballon, ami eljut hozzánk, honnan érkezett, hol volt tárolva, ki ért hozzá, rásütött-e a Nap… Ezzel szemben hálózati vízautomatáinkról mindent lehet tudni, legfőképpen azt, hogy egészségesek! Szűrőink gondoskodnak arról, hogy a szag-, és íz rontó anyagok eltávolításra kerüljenek, így nem marad semmi más, csak fontos természetes ásványi anyagok, és kristálytiszta, egészséges víz! 

Vízautomata bérlés – Kinek ajánljuk? 

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk vízautomatáinkat! Hogy miért? Mert termékeink között mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább tetsző darabot! Kisebb irodahelyiségekbe a pult alatt elhelyezhető, illetve asztali kivitelű vízautomatákat ajánljuk, nagyobb helyekre pedig az álló kivitelű vízadagolókat, vízautomatákat. Vendéglátóipari egységeknek, kisebb-nagyobb helyek részére kiváló alternatívát jelentenek termékeink. 

 

Vízautomata bérlés – A kihelyezés

Vízautomatáinknak nagy előnye, hogy bárhova kihelyezhetők, oda tesszük, ahova Önnek tetszik, illetve ahol a legnagyobb szükség van rá. A kihelyezés során ügyelünk arra, hogy a fúrás-faragást mellőzzük, műanyag kábelcsatornákban vezetjük a kábeleket, így biztosítjuk az esztétikus beüzemelést. 

 

Vízautomata bérlés – Konstrukció

Ügyfeleink részére 12, 24, illetve 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk. Biztosak vagyunk abban, hogy ezek az időszakok bőségesen elegendők lesznek ahhoz, hogy hosszútávon is vízautomatáinkat részesítse előnyben! 

 

Vízautomata bérlés – Ajánlatkérés

Ne habozzon, ha felkeltettük érdeklődését, kérje személyre szabott árajánlatunkat az ajánlatkérő segítségével: Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.