KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Vízautomata cégeknek

Vízautomata cégeknek

Fontos, hogy munkatársa, ügyfelei mindig friss, egészséges, és nem utolsósorban finom vizet fogyasszanak? Akkor válassza hálózati vízautomatáinkat, most elmondjuk, milyen előnyei vannak, ha az általunk forgalmazott termékeket részesíti előnyben! 

Vízautomata cégeknek, ballonos víz helyett

A ballonos vizek kora leáldozott, sajnos, vagy nem sajnos, be kell ismernie mindenkinek, hogy a ballonos vízzel nagyon sok baj van. Nem lehet tudni, hogy az így forgalomba helyezett vizeket hol tárolták korábban, meddig álltak a napon, azt sem tudhatjuk, hány ember kezén mentek már át, milyen baktériumokkal fertőződtek. A ballonos vizek egyáltalán nem egészségesek, ráadásul a ballonok rendkívül környezetszennyezőek. És akkor még nem ejtettünk szót a ballonok cseréjéről, és azok tárolásáról. A hálózati vízautomaták viszont egészséges, finom és friss vizet biztosítanak mindenki számára, nézzük az előnyöket! 

 

Vízautomata cégeknek – Miért annyira előnyösek a hálózati vízautomaták

A vízautomaták esetében egy teljesen zárt, hálózatra kötött rendszerről beszélünk, igazából a csapvizet használják fel ezek a termékek. Mégis más az eredmény, mint egyszerű csapvíz, ugyanis speciális szűrőkkel vannak ellátva a vízautomaták, amik segítenek abban, hogy a lebegő szennyeződések el legyenek távolítva, így a víz mentes lesz a nem kívánatos íz-, és szagrontó anyagoktól. Nem marad semmi más, csak finom, friss és egészséges víz!

 

Miért ajánljuk vízautomatáinkat cégek számára?

A vízautomaták másik nagy előnye (a ballonos vízzel szemben), hogy esztétikusak, használatuk pedig gyerekjáték. Mindenhol jól mutatnak, kollégáit és ügyfeleit arra ösztönzik, hogy igyanak. Ha üzleti partnere meglátja vízautomatánkat, biztos lehet benne, hogy jó benyomást fog tenni rá. Tudjuk, hogy a cégek életében fontos a költségvetés, ezért (is) érdemes termékeinket választania, ugyanis vízautomatáink rendkívül gazdaságosak, és költséghatékonyak, erről egy videót is megtekinthet itt:

Vízautomata cégeknek teljes körű szervizmunkával

Nemcsak minőséget vásárol vízautomatáinkkal, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is igénybe veheti. 15 éves múltunk során apró darabokra szedtük a különböző vízautomatákat, megismertük azok hibáit, ma már mindenre fel vagyunk készülve, minden apró meghibásodást gond nélkül el tudunk hárítani. Ráadásul beüzemelés után sem hagyjuk magára, mivel gépeinket karbantartjuk folyamatosan, cseréljük a szénszűrőket, és mindig figyelünk a gépek higiéniájára is. 

 

Vízautomata cégeknek ingyenesen! 

Most hét napig teljesen ingyenesen, kötelezettségektől mentesen próbálhatja ki vízautomatáinkat! Nincs más dolga, mint ide kattintva kitölteni ajánlatkérő lapunkat, kollégánk pedig felveszi Önnel a kapcsolatot! 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.