KATTINTSON
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
KATTINTSON
Ajánlatkérés
Szeretné a legjobb döntést hozni a cégen belül egészséges víz biztosításra, de nem biztos benne, mi lenne a leggazdaságosabb választás?
Cégnév
Név
E-mail
Telefonszám
Hálózati Vízautomata INGYEN!
Hálózati vízautomatáinkat MOST 7 napig ingyen próbálhatja ki!
Hálózati vízautomata bérlés
Már 8900 forint/hótól!
Vendéglátóipari vízautomaták
Ismerje meg vendéglátóipari vízautomatáinkat!

Víztisztító berendezések

Víztisztító berendezések

Víztisztító berendezések – Miért szükséges a víztisztítás?

Köztudott tény, hogy Magyarországon a vezetékes víz iható, a fertőtlenítésére viszont klórt használnak, aminek a mellékíze nem kellemes. Szükséges-e, illetve egészséges-e a víztisztító berendezés? Természetesen igen, nézzük, miért! 

 

Víztisztító berendezések – Miért van rájuk szükség

Sajnos nagyon sok háztartásban előfordul, hogy a csapból koszos, büdös víz folyik, melynek íze távol van a természetestől. Még ha nem is iszod meg ezt a vizet, akkor is okozhat problémát, mivel fürdés során rendkívül sok klór képes a bőrünkön keresztül felszívódni, ami pedig hosszútávon nagyon káros hatással jár.

 

Víztisztító berendezések – Az előnyök

A víztisztító berendezések nagy előnye, hogy segítségével mindig tiszta és egészséges vízhez juthatunk hozzá. A víztisztító rendszer remek munkát végez a víz tisztításával, és a nap 24 órájában üzemel, tehát nem kell félnünk attól, hogy koszos, baktériumos, klóros vizet juttatunk a szervezetünkbe. 

 

Víztisztító berendezések – Miért válasszon minket

Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, már a kezdetekkor az volt a célunk, hogy egészséges és iható vizet biztosítsunk háztartásoknak és cégeknek egyaránt. Ez idő alatt apró darabokra szedtük a vízautomatákat, azért, hogy minél jobban megismerhessük a működési elvüket, és kiküszöböljük az esetleges hibákat. 15 év bőségesen elegendő volt arra, hogy olyan vízautomatát forgalmazzunk, ami biztosítja a finom, friss és nem utolsósorban egészséges vizet mindenkinek! 

 

Víztisztító berendezések – Vízszűrők

Technológiánk gondoskodik arról, hogy mindig a lehető legjobb minőségű, és a legegészségesebb vizet tudjuk biztosítani ügyfeleink számára. A higiéniai vízszűrő a különböző szennyeződéseket, a klórt, illetve a kórokozók 99,99 százalékát eltávolítja az optimális íz élmény és az egyenletesen jó vízminőség érdekében. Az eredmények pedig nem más, mint friss, egészséges, finom, szűrt ivóvíz! 

 

Víztisztító berendezések – Ajánlatkérés

Ha szeretné kipróbálni termékeinket, ne habozzon, kattintson ide, és kérje személyre szabott ajánlatunkat! Van még egy jó hírünk az Ön számára: most hét napig teljesen ingyen próbálhatja ki vízautomatáinkat! 

 Előnyeink

Vízautomatáinknak, illetve vízadagolóinknak számtalan előnye van. Cégünk célkitűzései közt szerepel, hogy költséghatékonyan juthassanak a cégek, illetve a magánemberek finom, friss és egészséges vízhez minden nap!

Kik vagyunk?

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük. Apró darabokra szedtük az automatákat, hogy ezáltal szakembereink alaposan megismerhessék az automaták működési elvét, hibáit.

 

Kijelenthető, hogy szervizcsapatunk érti a dolgát, és a lehető legnagyobb felkészültséggel áll partnereink szolgálatában. Ismerkedjen meg velünk közelebbről! 

Kik vagyunk?
Szolgáltatásaink

Személyre szabott ingyenes költségelemzés, mellyel százezreket vagy akár milliókat is spórolhat!

Értékesítés és bérbeadás
Értékesítés és bérbeadás

Ügyfeleink részére vásárlási lehetőséget vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciót biztosítunk.

Üzembe helyezés
Üzembe helyezés

A szakembereink előre megbeszélt időpontban és minden lehetőségre felkészülve érkeznek a helyszínre és a gépet az Önnel egyeztetett helyre helyezik.

Karbantartás és szerviz
Karbantartás és szerviz

A gépekkel együtt Ön nem csak minőséget vásárol, hanem a legjobb szervizszolgáltatást is bármikor igénybe veheti! Országos szervizhálózat, cseregép, karbantartás.

Palack csere
Palack csere

A szódát adagoló készülékeinkhez CO2-es palackokat biztosítunk, melyeknek cseréjét szakszerű szervizeseink gyorsan, rövid időn belül vállalják.

Ingyen próba
Ingyen próba

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés

Nem tudja összehasonlítani a különböző ajánlatokat, mert nem látja a rejtett költségeket bennük?

Az Ön cégénél még ballonos víz van?

Ha igen, akkor próbálja ki 7 napig INGYEN hálózati vízautomatáinkat, és tapasztalja meg, miért jobb a mi megoldásunk a ballonos víznél! 

Cikkek
2018-12-19

Nekem az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz (alvós víz). Fontos, hogy a szervezetünk ne legyen dehidratált, így lefekvés előtt és egyből kelés után (vagy éjszaka, mikor felébredünk) tudunk inni pár kortyot, ami néha életet ment!

2018-08-21

Talán sablonosan hangzik, hogy mennyire fontos a vízivás, de nem is gondolnánk, hogyha erre jobban odafigyelnénk mennyivel egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

2018-08-16

Tény, hogy a vízivás és a betegségek összefüggnek! Hogyan? Az amerikai Robert Morris kutatása szerint azok, akik 40 évig klóros vizet fogyasztottak, 70 %-kal nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes vizet ittak.

2018-08-16

Az ENSZ adatai szerint közel kétmilliárd ember még mindig fertőzött vizet kénytelen naponta fogyasztani, évente másfél millió ember hal meg hasmenéses betegségben, amelynek nagy részét a nem megfelelő minőségű víz, a szanitáció hiánya és a drámai higiéniai helyzet okozza….

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATA BÉRLÉS MÁR 8900 FT/HÓ-TÓL!

Tekintse meg a termékeinket, melyekre ügyfeleink részére vásárlási vagy 12, 24, 36 hónapos futamidővel rendelkező bérleti konstrukciókat biztosítunk.

HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁINKAT 7 NAPIG KIPRÓBÁLHATJA INGYEN!

Lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy vízautomatáinkat ingyenesen, kötelezettségektől mentesen kipróbálja egy teljes hétig. Kérje ajánlatunkat most!

15 ÉVES TAPASZTALAT A HÁLÓZATI VÍZAUTOMATÁK PIACÁN

Cégünk, a TGI WaterCool Kft, 15 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt, sok gyártó, több termékét is górcső alá vettük.

Rólunk mondták

Cégünk már 2007 óta a TGI Watercool Kft. vízautomatáit használja, és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szolgáltatásuk színvonala kifogástalan és rugalmasak.

Obo Bettermann Hungary Kft.
Villamos szerelési anyagokat gyártó és forgalmazó vállalat

A mai napig elégedettek vagyunk a hálózatra köthető vízadagoló berendezéseik szállításával, beüzemelésével és karbantartásával.

Richter Gedeon NyRt.
Gyógyszeripari vállalat

Évek óta használom a Watercool kft. által forgalmazott hálózati vízautomatát, és még sosem okozott csalódást! 

Bohács Ádám

"Kiváló minősítést adott a hálózatról üzemelő víz automatáinkra, valamint a vízhálózat teljes kiépítésére és a berendezések folyamatos üzemeltetésére és azok karbantartására."

Baráz Tamás
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient | Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.